• "Investicija u znanje donosi najveću dobit."

    – Bendžamin Frenklin

O NAMA

ZAMM media CONSULTING d.o.o. je društvo za izdavalaštvo, promet, usluge i savjetovanje sa sjedištem u Sarajevu. Firma je osnovana 2007. godine.

ZAMM.BA je web stranica koja potencijalnim korisnicima približava, odnosno omogućava pristup bogatoj biblioteci sa raznim naslovima vezanim za radne odnose, ekonomiju i računovodstvo, literaturu iz oblasti javnih nabavki i ostalu literaturu koja državnim službenicima ali i uposlenima u privatnom sektoru olakšava poslovanje.

Radi se o projektu podrške za stručnu edukaciju uposlenika uz stručna savjetovanja i nabavku stručne literature. Dakle, na našoj stranici biće omogućena kupovina knjiga na najjednostavniji način.

S obzirom da smo jedni od vodećih kada je u pitanju organizacija seminara, radionica, konferencija, kongresa i edukacija na ovom prostoru, redovno ćemo objavljivani pozive na iste sa širokim spektrom oblasti i tema, koje će prezentovati vodeći eksperti iz oblasti javnih nabavki, izrade pravnih propisa i sl.

Naše aktivnosti su također usmjerene ka pružanju što boljih ekspertskih usluga na polju savjetovanja i političkih reformi u Bosni i Hercegovini.

IMATE PITANJA?

Slobodno nas kontaktirajte.